Weblog

Online afsprakensysteem Libersy bevalt goed

We implementeren regelmatig verschillende modules voor onze klanten. Zo ook online afsprakensysteem Libersy voor één van onze klanten die waxsalons op meerdere lokaties heeft. We delen kort onze ervaringen.

Systeem om online afspraken te maken

Libersy doet wat het zegt: het systeem maakt het mogelijk om online afspraken in te boeken. Erg handig voor bijvoorbeeld schoonheidssalons en kappers die nog met een papieren agenda werken. We hebben de module geïntegreerd op een van de WordPress websites die we hebben mogen verzorgen.

Implementatie bevalt goed

Hoewel we qua opmaak en styling weinig toe hebben kunnen voegen aan de module die Libersy biedt, is de implementatie bij een van onze projecten goed verlopen. Het online afsprakensysteem biedt diverse mogelijkheden, waaronder:

  • een kalender voor beschikbare data
  • een catalogus van je services
  • een nette prijslijst
Online afsprakensysteem Libersy

 

Met een eenvoudig script is de module te integreren op je WordPress pagina, hoewel je de modules mogelijk ook als WordPress widget in zou kunnen zetten. De opmaak van de module is verwerkt in het script, maar Libersy biedt verschillende alternatieven voor de presentatie. De support bij het implementeren was overigens prima, ons contact was erg betrokken bij de stappen die we voor de salon genomen hebben.

We hebben de module ingezet op www.ladywax.nl, een waxsalon gevestigd in Den Haag en Amsterdam. We hebben voor LadyWax de responsive WordPress website mogen verzorgen. Hoewel er meer mogelijkheden zijn die beter integreren met WordPress, zouden we dit online afsprakensysteem zeker om de goede support adviseren.

Kevin Beeftink

Online Marketing Professional | Founder in1week.nl, 2tpt.nl, socialeredactie.nl, simpel-webhosting.nl | Analytisch, gedreven, Online ROI Leiden, Nederland nl.linkedin.com/in/kevinbeeftink

Leave a Comment