Maak kennis met het team en de unieke formule van in1week.nl
Kevin Beeftink

Kevin Beeftink

Initiatiefnemer / Project vertaler

Kevin vertaalt jouw idee naar een concreet webconcept. Hij maakt zonder moeite de schakeling van functioneel naar web en is het aanspreekpunt binnen in1week.nl. Kenmerkend voor zijn manier van werken zijn zijn enorme gedrevenheid en toegankelijkheid.

 
Leung Wong

Leung Wong

ART DIRECTOR / WEB IDENTITEIT

Leung is de creatieve schakel bij in1week.nl. Krachtige ontwerpen met een duidelijke boodschap. Typerend voor zijn ontwerpen is de kracht van eenvoud en creativiteit met een glimlach. Geen ingewikkelde ontwerpen met dure woorden, maar strakke en heldere visualisering.

 
Giel Kortman

Giel Kortman

WORDPRESS / CONTENT & DEVELOPMENT

Giel is een specialist als het aankomt op content. Hij maakt moeiteloos de vertaalslag van een lap tekst naar een heldere boodschap en overzichtelijke site invulling. Giel onderscheidt zich door zijn inlevingsvermogen in de doelgroep.

 
Mark Kapitein

Mark Kapitein

DEVELOPMENT / WEB SUPPORT

Mark is een echte webtechneut. Hij realiseert technische oplossingen en puzzelt graag met complexe projecten en uitdagingen. Aanduidend voor zijn werkwijze is zijn probleemoplossend vermogen.

 

Dit is het team van in1week.nl. We zijn gedreven en gepassioneerd in ons vak. Resultaatgericht: niet alleen een concreet product, maar een product dat aansluit bij jouw doelen en doelgroep. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en gebruiken gevalideerde standaarden.

We werken met 4 vaste teamleden en 6 freelance specialisten voor de invulling van specifieke (bijvoorbeeld technische) oplossingen. Daardoor hebben we een breed scala aan expertises en kwaliteiten in huis. Van de technicus tot marketingman. Van creatieve ontwerper tot projectmanager. Zonder poespas, met ondersteuning en persoonlijk contact.

in1week.nl

  • Snel en voordelig
  • Producten eenvoudig in gebruik
  • Werkt volgens hoge standaarden en vaste processen
  • Onderscheidende ontwerpen
  • Resultaatgericht
  • Binnen 24 uur antwoord
  • Werkt niet alleen voor jou maar ook samen met jou
  • Ervaren en talentvol team
  • Onderdeel van 2tptProductions, succesvol en full service webbureau

“De echte meerwaarde zie ik in het vertrekpunt van een project. De heren weten zich echt te verdiepen in de plannen en organisatie om vervolgens een slag te maken naar een doordacht concept. Er zijn een hoop webbureaus in Nederland, maar dit heb ik niet eerder gevonden.” – Jaap Nieuwenhuijzen

logo-in1week-home-retina

We gaan graag aan de slag voor je,
doen we een keer een kop koffie?