Jouw logo in een week

Jouw idee, jouw wensen, jouw logo. We verwerken het allemaal binnen een week. We geloven in bescheiden elegantie in onze ontwerpen, waar het resultaat een representatief onderdeel wordt van de uitstraling van jouw persoon, idee of bedrijf.

We verwerken jouw identiteit en visie tot een visueel passend beeld welke jouw concept of onderneming op passende wijze kan uitdragen. Onderscheidend en kenmerkend voor wie jij als ondernemer bent en wat je wilt uitstralen. Dat doen we snel en voordelig.

in1week.nl

T. 071 – 8 200 209
E. info@in1week.nl

Vrijblijvend overleggen?
Gelieve dit veld leeg te laten.

in1week-case-svs-logo

Smoking
verhuurshop
.nl

Bij de heropzet van de webwinkel hoort een nieuwe identiteit. Samen met de ondernemer achter Smokingverhuurshop.nl hebben we een logo ontwikkeld welke in vorm, typografie en kleurstelling het concept draagt.

1. Intake

Wanneer we voor je aan de slag gaan, starten we met het focussen op de kernwaarden van jouw bedrijf of idee. Wie ben je, hoe wil je overkomen, wat inspireert je?

2. Ontwikkeling

De inspiratie wordt gebruikt om de vorm te bepalen. Van vorm werken we naar volledig beeld, en daarmee dus naar jouw logo. Een verpletterende eerste indruk is een prioriteit. We zorgen dat het logo representatief is voor wie jij bent en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep.

3. Feedback

We horen graag wat je van het ontwerp vindt en verwerken je feedback in het design. Optioneel helpen we je graag met de rest van je huisstijl en het drukwerk.

Volledige huisstijl?

Misschien heb je ook behoefte aan de vormgeving van visitekaartjes en briefpapier. Voor een aanvullende vergoeding van € 500 verzorgen we je complete huisstijl en ontvang je je eerste 250 visitekaartjes van ons.

Voorbeelden

in1week-cases-huisstijl

Contact

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Gelieve dit veld leeg te laten.

IN1WEEK.nl

ONS KANTOOR

Sisalbaan 5a, 2352 AZ Leiderdorp

E-MAIL EN TELEFOON

info@in1week.nl
+31 (0)71 – 8 200 209

CONTACT VIA SOCIAL MEDIA?