Audittrail
Mix & Fix
Mix & Fix
Mix & Fix
Mix & Fix
Mix & Fix
Ri-Organizing
Windrecht
Ontslagenbijdeoverheid.nl
Ontslagenbijdeoverheid.nl
Ontslagenbijdeoverheid.nl
Ontslagenbijdeoverheid.nl
Jor&Schoon
Het Woord Is Aan Jou .nl
HetWoordIsAanJou.nl
HetWoordIsAanJou.nl
MandyGroenewegen.nl
MandyGroenewegen.nl
Salability
Donna Moda
Buku & Kopi
Buku & Kopi
Ri-Organizing
Ri-Organizing
Ri-Organizing

case-audittrail

Audittrail

Uw specialist in auditing en implementatie

Audittrail biedt services op het gebied van auditing, maar dan op eenvoudige wijze. Je kunt hierbij denken aan procesanalyses en -controles, verbeterpunten en ISO certificering.  De nieuwe website voor Audittrail straalt energie, vernieuwing en vertrouwen uit. De uitdaging was een conversiegerichte website voor een relatief droge en stoffige branche, en dat is gelukt.

 

 

case-mixnfix-responsive

Mix & Fix

Jouw gezonde maaltijdsalade thuisbezorgd

Mix & Fix is een online saladebar die gezonde salades, soep, broodjes en smoothies thuis bezorgt. Voor Mix & Fix mochten we de webwinkel en huisstijl verzorgen. Daarbij hebben we goed gekeken naar de gezonde producten die zij verkopen en kleurherkenning gebruikt vanuit een aantal producten die zij gebruiken. Een frisse, gezonde en jonge uitstraling is het resultaat. De huisstijl is niet alleen gebruikt voor de website, flyers en visitekaartjes, maar ook doorgevoerd op de verschillende verpakkingen voor de producten. Daarnaast hebben we een webshop op basis van WooCommerce ontwikkeld waarop alle producten eenvoudig te bestellen zijn.

case-obdo

Ontslagen bij de Overheid

Duidelijkheid in het ambtenarenrecht

Ontslagenbijdeoverheid.nl biedt advies en/of begeleiding bij een conflict met de werkgever. Naast een nieuwe huisstijl realiseerden we ook de nieuwe website. De nieuwe site kreeg een toegankelijke, overzichtelijke en open uitstraling. Met lichte kleuren en een logische lay-out is de website handig in gebruik voor de bezoeker en geeft deze een professionele uitstraling. De website is gebouwd met WordPress. Bij het ontwikkelen van de huisstijl hebben we klassieke (beeld)elementen gebruikt in een eigentijds en vernieuwend logo.

case-socialeredactie

Sociale Redactie

Jouw social media redactie

Sociale Redactie, het zusje van in1week, verzorgt een passende communicatiestrategie en redactionele planning. Facebook visuals, Twitter redactie, nieuwsbrief redactie en SEO redactie. In1week heeft de huisstijl, website en het design van de social media kanalen voor Sociale Redactie verzorgd. De uitstraling is jong, catchy en maakt in één oogopslag duidelijk om wat voor bedrijf het gaat. De huisstijl is niet alleen geschikt voor printmedia, maar ook zo gemaakt dat het logo goed bruikbaar is als thumbnail/icon voor diverse social media kanalen.

 

case-ringfoto

Ringfoto Goldmember

De grootste foto-retailorganisatie van Europa

Ringfoto is Nederlands grootste fotoretailorganisatie en biedt haar leden een goldmemberpas. In1week verzorgde de speciale goldmember website met informatie over het membership en de bijkomende voordelen. Deze actiematige website is gebouwd met WordPress en heeft een duidelijke lay-out.

 

case-lingerie-nieuws

 

Lingerie Nieuws

Jouw bron voor de laatste nieuwtjes

Lingerie-nieuws.nl biedt het laatste nieuws over lingerie, badmode en fashion aan consumenten en ondernemers. Binnen 1 week realiseerden we een informatieve, aantrekkelijke en vrouwelijke website met een overzichtelijke lay-out.  Lingerie-nieuws.nl is gebouwd met WordPress.

case-ladywax
 

LadyWax

Specialist in waxen

LadyWax is een waxsalon met vestigingen in Amsterdam en Den Haag. In1week mocht de nieuwe website ontwerpen. Een frisse, toegankelijke look en een overzichtelijke en informatieve lay-out zijn het eindresultaat. De website is ontwikkeld met WordPress en bevat een systeem om online afspraken in te plannen.

case-hwiaj

Het Woord Is Aan Jou

Geeft ondernemers podium om zichzelf te laten zien

Het Woord Is Aan Jou geeft ondernemers een podium en leert hen hoe zij zich op dit podium presenteren. Het in1week team ontwikkelde een frisse, stoere site met vrouwelijke elementen zonder truttigheid. Lichte kleuren, een duidelijke lay-out en ruimte voor persoonlijkheid. De website van Het Woord Is Aan Jou heeft een uitnodigende en laagdrempelige uitstraling. Deze website is gebouwd met WordPress.

case-mandygroenewegen

Mandy Groenewegen

Eigenwijs Advies & Netwerk Boosting

Mandy Groenewegen, marketeer & communicatiespecialiste, helpt haar klanten met het uitbreiden van hun netwerk en het opvallen in de markt en bij hun doelgroep. Haar nieuwe website is gemaakt door het in1week team en heeft een frisse, overzichtelijke en professionele uitstraling. De site is gebouwd met WordPress.

case-jorenschoon
 

Jor& Schoon

Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd gevoel

Schoonmaakbedrijf Jor& Schoon uit Leiden was toe aan een nieuwe look. Het in1week team mocht de nieuwe website verzorgen. Een frisse en overzichtelijke site met een helder overzicht van de verschillende diensten die Jor& Schoon verzorgt. We hebben WordPress gebruikt om de site te realiseren.

case-salability

 

Salability

Een mooi argument om voor jouw woning te kiezen

Salability biedt een nieuwe manier aan om woningen onder de aandacht te brengen voor verkoop, middels hun ‘3 maanden gratis wonen’-concept. De website voor Salability is conversiegericht en biedt een duidelijk overzicht van de diensten en de meerwaarde die het bedrijf en concept bieden. Gerealiseerd met WordPress.