in1week.nl biedt een Update & Security Service aan voor WordPress websites om de stabiliteit en veiligheid van WP websites en webshops te behartigen. Een service oorspronkelijk ontwikkeld voor onze klanten en nu ook beschikbaar voor uw WordPress website. Zo kunnen we tijdens maar ook na het afronden van een project ondersteuning bieden bij het onderhouden van uw website.

 

Waarom een Update & Security Service?

CMS verdeling wereldwijd
Meest gebruikte CMS is WordPress
WordPress is tegenwoordig het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem of website beheer systeem) wereldwijd. 22% van alle websites werelwijd maakt gebruik van WordPress en 46% van alle websites met een CMS is een website welke werkt op basis van het WordPress CMS. WordPress heeft sinds sinds de lancering in 2003 de wereld veroverd met haar gebruiksvriendelijke webomgeving.

Ook WordPress heeft kwetsbaarheden
Dit betekent voor een grote groep wereldwijd ook dat eventuele kwetsbaarheden in WordPress gebruikt kunnen worden voor oneerbare doeleinden. De ontwikkelaars achter WordPress zelf dringen er dan ook aan om WordPress en de uitbreidingen hierop (thema’s en plugins) up to date te houden met de laatste versies. Niet bijzonder tijdrovend, maar wel iets wat vergeten kan worden. Daarnaast is de beveiliging van WordPress nog flink te versterken op diverse vlakken.

Reden voor in1week om kwaliteit te bieden
Iets waar we als in1week graag onze dienstverlening op inrichten, om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om online impact te creëren terwijl wij zoveel moeite als mogelijk uit handen nemen en de kwaliteit zo hoog mogelijk houden. De WordPress Update & Security Service van in1week.nl is geboren.

 

Over de WordPress Update & Security Service van in1week.nl

in1week verzorgt met deze service een tweewekelijkse update van het WordPress CMS en haar uitbreidingen (thema’s / plugins) voor onze klanten. Zo ontzorgen we op dit vlak en kunnen we bijdragen aan een veiliger en stabieler publiek internet. Daarbij verkleinen we in grote mate de risico’s van kwetsbaarheden van het platform door de beveiliging op 24 punten aan te scherpen.

De WordPress Update & Security Procedure
Omdat WordPress tegenwoordig automatisch updates uit kan voeren richten we ons op de plugins, het thema en de beveiliging van de installatie.

 1.  De FTP instellingen optimaliseren voor de website
 2.  De site toevoegen aan ons WordPress Update Management Systeem
 3. We versterken de beveiliging van de WordPress installatie op 24 verschillende punten
 4.  De site tweewekelijks up to date brengen met de meest recente versies van:
 • Het WordPress CMS
 • Het WordPress thema
 • De WordPress plugins
wordpress-beveiliging-ithemes

 

Veiliger online voor een kleine vergoeding

Omdat we als in1week.nl samen met grote zus 2tptProductions tientallen websites onderhouden voor verschillende klanten, hebben we deze standaard procedure kunnen ontwikkelen en combineren we dit met een centraal management systeem dat updates monitort en uit kan voeren. We hebben het handwerk sterk verkleind en kunnen dus voor een kleine vergoeding het risico op calamiteiten sterk verkleinen. We bieden hier twee varianten voor aan:

 

Standaard WordPress update service (automatisch)
in1week.nl vraagt een eenmalige vergoeding van € 150 voor het extra beveiligen van de omgeving en een maandelijkse service fee van € 25 per maand voor het up to date houden van de omgeving. Dat betekent dat updates automatisch worden uitgevoerd voor de verschillende onderdelen.

 • Ideaal voor een reguliere WordPress installatie zonder al te veel uitbreidingen
 • Geadviseerd voor websites zonder bijzondere maatwerk functies
 • Geautomatiseerde update procedure
 • Door ons geadviseerde plugins worden gemakkelijk opgenomen in de procedure
Premium WordPress update service (handmatig)
Ook hier vraagt in1week.nl een eenmalige vergoeding van € 150 voor het extra beveiligen van de omgeving. Hou er rekening mee dat we voor nieuwe klanten mogelijk eerst een inventarisatie moeten verzorgen van de WordPress omgeving voordat we deze dienst uit kunnen rollen. Daarnaast zetten we een vaste testomgeving op waarop we core updates testen alvorens we deze uitvoeren op de live website, om eventuele conflicten met plugins of het thema te voorkomen. Hiervoor vragen we een maandelijkse service fee van € 75 per maand voor het up to date houden van de omgeving. Dat betekent dat updates handmatig worden uitgevoerd en getest voor de verschillende onderdelen.

 • Ideaal voor een WordPress installaties met complexere uitbreidingen
 • Geadviseerd voor WordPress websites welke gebruik maken van een WooCommerce webwinkel
 • De website wordt eerst op alle conversies* getest op een testomgeving voordat we de updates live brengen
 • Door ons geadviseerde plugins worden gemakkelijk opgenomen in de procedure

*Het testen op conversies is het correct doen werken van contactmomenten, bijvoorbeeld contactformulieren, bestellingen via een webwinkel of formulier, het via een inlogprocedure kunnen bekijken van gegevens.

 

Nieuwsgierig?

Ook jouw website laten reviewen en aanmelden voor de WordPress update service van in1week.nl? Meld je website dan hier aan:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

De website

Eventuele opmerkingen

Gelieve dit veld leeg te laten.