Weblog

Kan een leek dit ook?

Joren brak zijn been; vervelend want dat betekent stilzitten. Een ideale kans dan weer om tijd te besteden aan de SEO van zijn website jorenschoon.nl. De uitdaging: kan ik als leek hier zelf beter op scoren? Lees hier zijn verhaal.

 

Op 11 april j.l. brak ik bij de voetbal mijn been. Een complexe breuk waarbij er weinig van mijn botjes, pezen en bandjes was overgebleven. Met pinnen wordt de boel bij elkaar gehouden. Voor 8 weken mag ik niet op mijn linker been staan. Dus ook geen auto rijden, sporten en mijn dagelijkse werk uitvoeren. Lastig voor een bewegelijk type als ik.

Eindelijk tijd om SEO uit te pluizen

Ongeveer twee jaar geleden heeft Kevin Beeftink met zijn dienst “in1week” een website voor mijn bedrijf in elkaar gezet. Ik heb een schoonmaakbedrijf en mijn voornaamste taak is het koppelen van klanten aan ZZP-schoonmakers. Ik haal regelmatig klanten binnen, maar vanaf het begin weet ik dat ik mijn slag kan slaan op het gebied van online marketing. Het is in ieder geval mogelijk hier veel meer klanten door binnen te halen. Termen als link-building, SEO, twitter-campagne, permalinks, google-ranking, heb ik vaak voorbij horen komen. Prachtige en snelle woorden. Maar zoals ik al aangaf, ben ik geen persoon die het geduld heeft om achter zijn computer alles uit te pluizen. Tot nu…

Normaal Nederlands graag

Noodgedwongen zit ik nu met mijn voet omhoog en jawel met een laptop voor mijn neus. Als klant van in1week.nl, maar ook als buitenstaander, kun je workshops volgen en blogs lezen die je helpen bij SEO en alle andere relevante online marketing. Ik ben nooit handig met computers geweest, dus dit wordt een leuke test voor Kevin. Zijn de tips begrijpelijk Nederlands? Is mijn website beter vindbaar na afloop? En nog veel belangrijker, levert het mij uiteindelijk meer klanten op? De komende weken ga ik als leek de online-wereld in, lees mee!

SEO Jor & Schoon

Gemaakt door: Joren Jurgens (17-04-’15)
Zie mijn website veranderen: www.jorenschoon.nl

Leave a Comment